22-08-2019 - Finale Arnold Derksen Wisselbokaal Biljartvereniging Puyckendam.

Biljartvereniging Puyckendam. Op 1 februari 2019 dit jaar overleed ons zeer gewaarde clublid en bestuurslid van de biljartvereniging, Arnold Derksen tijdens een wedstijd in Puyckendam.

Het bestuur heeft in een later stadium contact opgenomen met Lida Derksen met de vraag of zij zich kon vinden in een herinnering aan haar man dmv een wisselbokaal. Spontaan zei Lida Ja. Dus heeft het bestuur besloten een competitie libre op te starten.

Er werden 4 poeltjes van 4 of 5 spelers geformeerd door loting, zodat iedere speler een aantal wedstrijden kon spelen. De 4 winnaars van de poeltjes kwamen zodoende in de finale die op donderdag 22 augustus werden gespeeld. Die winnaars waren: Gerard vd Voort, Arie vd Burg, Joop Broekhof en Dick Kortekaas.

Gerard speelde tegen Dick, waar Dick verrassend als winnaar uit de bus kwam met een verschil van slechts 3 caramboles. Ook verrassend was dat Arie verloor van Joop. De finale werd dus gespeeld tussen Dick en Joop. Deze wedstrijd was niet zo spannend, want Joop speelde zeer goed en rustig en gaf Dick geen schijn van kans. Derhalve Joop winnaar van het 1e toernooi ter ere van Arnold Derksen.

Lida was zelf aanwezig met haar dochter Astrid om te prijzen aan te bieden, de winnaar ontving de wisselbokaal en de andere spelers ontvingen van Lida alle een mooie bos bloemen.

Ook deze middag was zeer geslaagd te noemen en dit toernooi blijft dus bestaan in de club.

Voor verslag, Arie vd Burg

1

 

Ton Schoorlemmer

&

Wim van der Holst

 

292

2

 

Bert Kleverlaan

&

Nico Duivenvoorden

 

282

3

 

Ad Deutekom

&

Kees van Kampen

 

268

4

 

Gerard van der Voort

&

Piet Broekhof

 

263

5

 

Leo de Groot

&

Johan Turenhout

 

260

6

 

Arie van der Burg

&

Dick Kortekaas

 

254

7

 

Joop Broekhof

&

Theo van Dentzel

 

254

8

 

Mart Geerlings

&

Jaap van Gijlswijk

 

253

9

 

Jan van Duin

&

Hans v  Mullekom

 

249