28-10-2020 - Lintje voor Copy Caspers

Burgemeester Wendy Verkleij verraste Coby Caspers-van Dijk 28 oktober met een Koninklijke Onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de bestuursvergadering van bridgeclub ‘Het Juiste Bod’ bij SOP (Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam) in Noordwijkerhout. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Caspers ontving een lintje voor haar vele vrijwillige activiteiten. Zo is zij van 1990 tot heden bestuurslid van en vrijwilliger bij bridgeclub Het Juiste Bod. Al 20 jaar is zij ook wedstrijdleider. 

Van 2007 tot 2016 was zij vrijwilliger bij Waterspeeltuin De Speelakker in Noordwijkerhout. Daar was zij toezichthouder en ondersteunde zij de verkoop van versnaperingen in het tuinhuis. 

Van 2010 tot heden is zij vrijwilliger bij Oranjevereniging Noordwijkerhout. Zij organiseert mede de jaarlijkse Oranje Bridgedrive en fungeert als jurylid. 

Van 2011 tot heden is zij vrijwilliger bij het Ronald McDonald Huis in Leiden. Zij is daar wekelijks als gastvrouw werkzaam. Zij helpt ouders van wie hun ernstig zieke kind in het Willem Alexander Kinderziekenhuis van het LUMC is opgenomen een sfeervol ‘thuis ver van huis’ te bieden.

Bron - Noordwijkerhouts Weekblad